In contact met Saskia van Elst

Mijn naam is Saskia van Elst, ik ben 49 jaar oud. Ik woon met mijn gezin in Wijk bij Duurstede en geniet erg van deze mooie en landelijke omgeving. Zelf ben ik een echte wandelaar, houd van muziek, lezen en samenzijn met familie en vrienden. 

Sinds 2000 werk ik in de hulpverlening, een stap in een werkveld die me persoonlijk veel gebracht en geleerd heeft.  

Werkwijze

Ik vind het belangrijk om jullie te ondersteunen in je eigen omgeving, kijkend naar ieders wens en rekening houdend met wie jullie zijn en de manier waarop je in het leven staat. Uitgangspunt is dat ik aanvullend ben op wat jullie al hebben met elkaar, aan verbinding en de manier waarop je als gezin al aan het bouwen bent aan de toekomst. 

Naast een luisterend oor en meedenken, vind ik het ook prettig om een link te leggen met een stuk theoretische achtergrond maar dit ook te vertalen naar praktische handvatten voor jullie thuis. 

Waarden die ik meeneem zijn; vertrouwen, eerlijkheid, transparantie, samenwerken en plezier creëren.  

Laten we elkaar zien! 

 

Deskundigheid

Door mijn ervaring en scholing, heb ik brede kennis van het jonge kind, de ontwikkeling van kind tot adolescent, de taal-spraakontwikkeling, ontwikkelingsstoornissen en psychiatrische problematieken. Met vragen rondom communicatie kun je goed bij mij terecht, met observeren en werken met video beelden om een situatie goed te bekijken heb ik veel ervaring.